ZUMBA IN UITHOORN

DANS JE FIT!!

Zumba in Uithoorn

ZUMBA2GO

Zumba2GO is fitness en dansen op meeslepende Zuid Amerikaanse ritmes. Probeer het nu zelf bij FIT2GO. Deze meeslepende Latin Aerobic Dance workout Zumba is dé nieuwe trend in Amerika en heeft ook Nederland inmiddels veroverd! Het is een fitnessworkout met danspassen op Latijns-Amerikaanse muziek.

ZUMBA2GO MAKKELIJK TE VOLGEN

De les is makkelijk te volgen, geen ingewikkelde danspasjes en dus voor iedereen geschikt. Door de aanstekelijke salsa, merengue, flamenco en zelfs hip  hop muziek is elke les weer een feestje. Je wordt er niet alleen vrolijk van, het is ook geen enkel probleem meer om de les vol te houden. Ondertussen werk je ook nog de nodige kilootjes weg.

DOEL

Het doel van iedere Zumba les is om op een swingende manier zoveel mogelijk calorieën te verbranden. Tijdens een uur Zumba2GO verbrand je ongemerkt tot maar liefst 900 calorieën! In iedere les zullen low impact moves worden afgewisseld met high impact moves. Op deze manier is iedere Zumba2GO les een ware interval dans party!

Iedere les heeft een laag instapniveau, waardoor de les voor iedereen geschikt is. Samen met de enthousiaste en gecertificeerde groepslesinstructeur verbeter jij je moves, word je super fit en maak jij iedere les weer tot een feestje!

WAAR KAN IK DEZE LES VOLGEN?

Zumba kan je volgen in onze sportschool op VianenUithoornIJsselstein en Woerden

ARE YOU READY

Voor Zumba2GO hoeft u niet naar Afrika. Het is een mix van Rumba, Mambo, Tango en Salsa met een likje sambal waarbij alle spieren aan de beurt komen inclusief de lachspieren. 

Gemiddeld calorieverbruik: 900 Kcal

DANS OP MUZIEK!

Voordelen:

1 Goed voor je uithoudingsvermogen.
2 Een workout waarmee je vet verbrandt .
3 Het is leuk! Lekker vrij op muziek bewegen.
4 Kan de hartgezondheid verbeteren.
5 Iedereen kan meedoen.
6 Vormt je spieren.
7 Kan de slaapkwaliteit verbeteren.
8 Verbetert de flexibiliteit en balans.

Stel niet uit, start met een Gratis Proefles

Zet die 1e stap en vul het formulier hieronder in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking

Wij bellen je om je proefles in te boeken.
Wij nemen contact met je op om je proefles in te plannen.