SKINSATIABLE

UITHOORN

SKIN IMPROVEMENT

Schoonheidssalon Uithoorn

SCHOONHEIDSSALON UITHOORN

Wij werken samen met Skinsatiable dé schoonheidssalon in Uithoorn

Skinsatiable is een schoonheidssalon waar we resultaatgericht werken, zonder dat de wellness ervaring verloren gaat. De hoge percentages werkstoffen en ingrediënten in de producten van MEDIK8 stimuleren de huid tot het aanmaken van bouwstoffen zoals elastine, collageen en hyaluronzuur.  Zo blijft iedere  huid in een topconditie. De producten die tijdens de behandelingen gebuikt worden zijn puur resultaatgericht.
samen met een goede thuisverzorging zal je razendsnel verbetering van de huid waarnemen. Wij zijn gespecialiseerd in chemische peelings, microneedling, acne, bindweefselmassage en alle huidskleuren.
Lekker even wat tijd voor jezelf na of voor het fitnessen! Klik HIER voor de website!

WIE IS DAAN?

Mijn naam is Daan Pennings, en ik ben gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialist. Door deze opleiding ben ik gespecialiseerd in acne behandelingen, anti age behandelingen en bindweefselmassage. Ik heb enorme passie voor het doen van wenkbrauwen en huidverbetering, hiervoor bent u bij mij ook op het goede adres.

GESPECIALISEERD

Door de constante veranderingen binnen de beauty branche blijf ik mij specialiseren in de nieuwste ontwikkelingen. Zo heb ik mijzelf gespecialiseerd in wenkbrauwen en beschik ik over de titel Microblading Artist en Powderbrows Artist bij PhiBrows. Naast het microbladen ben ik mij ook in andere soorten wenkbrauwtechnieken gaan verdiepen. U kunt daarom bij mij terecht voor het aanbrengen van henna brows en het shapen, verven, threaden, waxen en epileren van de wenkbrauwen.

MEDIK8

Medik8 is toegewijd aan het produceren van hoogwaardige huidverbeteringsproducten met de beste ingrediënten op de juiste sterkte en met een bewezen staat van dienst. Het merk heeft op maat gemaakte lijnen voor specifieke huidproblemen. Bij Medik8 wordt met de CSA filosofie gewerkt, vitamine C en zonbescherming overdag, vitamine A ’s nachts. Goed geformuleerde, gestabiliseerde vitamine C biedt een belangrijke antioxidantbescherming. Tevens  stimuleert het de aanmaak van collageen en blokkeert de ontwikkeling van pigment voor een gladdere en helderdere huid.

HUIDVEROUDERING

Naar schatting wordt 80% van de huidveroudering veroorzaakt door de zon. Helaas, huidschade veroorzaakt door de zon komt niet alleen voor als het zonnig is. Als het licht is, betekent dit dat de zonnestralen je nog kunnen bereiken. Zelfs op een bewolkte dag is er nog steeds ongeveer 50% UV-straling die je huid bereikt. Het dragen van een krachtige zonbescherming iedere dag is fundamenteel voor een jeugdige huidskleur.

Als de experts in vitamine A (ook bekend als retinol), heeft Medik8 een breed scala aan nachtcrèmes en serums ontwikkeld om de huid te verjongen terwijl u slaapt. Vitamine A is simpelweg het belangrijkste ingrediënt in anti-aging huidverbetering. Het heeft tal van voordelen voor de huid, waaronder het versnellen van cellulaire vernieuwing en het verminderen van talgproductie. Het is cruciaal dat vitamine A wordt gestabiliseerd en een gecontroleerde afgifte heeft om maximale potentie te garanderen met minimale irritatie. Medik8  is dus resultaatgericht, vegan, dierproefvrij en parabeenvrij

WEBSITE