PERSONAL TRAINING UITHOORN?

PERSONAL COACH

Personal Trainer in Uithoorn?

Op zoek naar een Personal Trainer in Uithoorn?

FIT2GO Uithoorn werkt samen met top trainers uit Uithoorn.  De ervaren trainers van FIT2GO richten zich niet alleen op de doelstelling, maar ook op het vergroten van de vitaliteit van onze klanten. Al onze trainers hebben hun eigen specialiteit, en hebben zich in de afgelopen jaren ontwikkeld door middel van nationale en internationale opleidingen.

Wij vinden dat Personal Training voor iedereen geschikt is. Afhankelijk van wat je zelf het belangrijkste vindt, bieden wij een training op maat. De eerste vraag die je jezelf moet stellen voor je met Personal Training begint is dus: wat wil ik bereiken? Afvallen, conditie opbouwen, een hele nieuwe levensstijl ontwikkelen: onder de professionele en bezielende begeleiding van een FIT2GO-coach is alles mogelijk! We werken aan huis of in de uitgebreide fitness bij FIT2GO in Uithoorn. Je kunt nu kennis maken met Personal Training! De eerste twee uur PT voor maar €75. Vraag deze aan via het formulier onder aan de site!

TARIEVEN PT

Personal en online coaching in Uithoorn

Met het persoonlijke succesplan werk je met leuke oefeningen aan een fit en sterk lichaam. Je komt erachter welke manier van trainen bij jou past en leert hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Personal training gaat nog een stapje verder. Dit is een-op-een begeleiding, waarbij de personal coach je het gehele uur helpt bij je training en motiveert. Aan personal training zijn extra kosten verbonden. Personal Training zit niet bij het lidmaatschap inbegrepen. De kosten voor een personal trainer zijn per uur en verschillen per club. Personal Training is al mogelijk v.a. €59,- Sport je liever samen met iemand dan is duo PT ook mogelijk. Dan train je met twee of meerdere personen en met een max van 6.

TARIEVEN PT

TRAINING – VOEDING – COACHING

Wat kun jij verwachten?

  • GEDIPLOMEERDE  TRAINERS

  • BUITEN OF OP DE CLUB TRAINEN

  • HIGH TECH APPARATUUR

  • PROFESSIONELE EN PERSOONLIJKE BGELEIDING

  • BETAALBAAR

Svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3
Svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3

TWEE UUT PT VOOR €75?