MANUELE THERAPIE | FYSIOTHERAPIE | SPORTFYSIOTHERAPIE

PLEXUS UITHOORN

FYSIOTHERAPIE UITHOORN

Op zoek naar een fysiotherapeut in Uithoorn?

FIT2GO Uithoorn werkt samen met de praktijk van Plexus.

Wat doen zij?

FYSIO EN MANUELE THERAPIE

Plexus Uithoorn streeft naar de hoogste kwaliteit om zijn cliënten te behandelen, adviseren of te revalideren. De therapeuten verbreden regelmatig hun kennis door het volgen van opleidingen waarbij de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen voorop staat. Wij richten ons vooral op het behandelen en revalideren van patiënten/sporters met klachten van orthopedische aard.

KWALITEIT

Plexus Uithoorn voldoet al aantal jaar aan de hoogste kwaliteitseisen van alle zorgverzekeraars. Wij voldoen aan de kwaliteitskeurmerken volgens het HKZ (ISO certificatie) en zijn een Plus ofwel AA Praktijk. Plexus Uithoorn heeft een ruime ervaring met kleine maar zeker ook complexe blessures. Hierom bestaan een aantal goede samenwerkverbanden; met de huisartsen in Uithoorn maar ook met specialisten in bijvoorbeeld het Spaarne Ziekenhuis, de afdeling Traumatologie van het VUMC, de Sportartsengroep te Amsterdam maar ook met diverse sportcoaches en trainers. Van plaatselijk, amateurniveau tot en met internationaal topsportniveau.

MEERDERE DISCIPLINES

Iets te zwaar getraind met fitness? Last van bepaalde blessures omdat u in deze tijd van lockdown een andere sport bent gaan beoefenen? Neem contact op en laat u adviseren. Dus als je op zoek bent naar een fysiotherapeut, fysio fitness of manueel therapeut dan moet je bij Plexus in Uithoorn zijn!

www.plexusuithoorn.nl 

info@plexusuithoorn.nl 

0297-532749 

Plexus manuele en sportfysio Uithoorn